Life-Threatening Poisoning Associated with Henbane Plant Hayatı Tehdit Eden Ban Otu Zehirlenmesi - Hakan Miniksar, Okkes; Selim Ozkan, Ahmet; Said Aydogan, Mustafa; Yucel, Aytac; Togal, Turkan (Annals of Medical Research, 2021)
None
Keywords: None